در ايام هفته دفاع مقدس فرمانده بسيج پژوهشگاه صنعت نفت
عملكرد پايگاه علمي – تخصصي بسيج شهيد دكتر چمران را تشريح كرد
داود فراهاني فرمانده پايگاه علمي تخصصي بسيج شهيد دكتر چمران پژوهشگاه صنعت نفت، به مناسبت هفته دفاع مقدس به تشريح فعاليتهاي اين پايگاه پرداخت.
به گفته فراهانی پايگاه بسيج پژوهشگاه در خردادماه سال 1364 تاسيس شده است و فعاليتهاي اوليه آن متناسب با شرايط خاص كشور در راستاي تامين نيازهاي تخصصي و عملياتي جنگ بود.
وي با بيان اينكه پايان جنگ تحميلي منجر به تغييرات بسيار زيادي در رويكردهاي كاري اين پايگاه شد، تصريح كرد: با توجه به نگرشهاي جديد و انتظارات سازمان بسيج كارمندان از پايگاههاي بسيج براي انجام كارهاي علمي و تخصصي اين پايگاه به عنوان تنها پايگاه علمي- تخصصي بسیج در سطح وزارت نفت تغيير يافت.
به گفته فرمانده پايگاه بسيج شهيد چمران به موازات فعاليتهاي عمومي، فرهنگي، عقيدتي، سياسي انجام پروژههاي تحقيقات كاربردي و صنعتي در دستور كار اين پايگاه قرار گرفت؛ بطوريكه بسياري از پروژههاي تحقيقاتي با مشاركت بسيجيان اين پايگاه به انجام رسيده است كه تبلور آن را در سخنان مقام معظم رهبری ميتوان يافت كه مشخصه بارز پژوهشگاه را حاكم بودن تفكر بسيجي و جهادي ميدانند .
فراهاني به تعداد اعضاء اين پايگاه علمي- تخصصي اشاره كرد و افزود: تعداد كل اعضاء اين پايگاه 536 نفر ميباشد كه اين تعداد معادل 30 درصد از كاركنان پژوهشگاه ميباشد و از اين ميان 44 نفر اعضاء هيات علمي و 492 نفر از كارمندان عادي ميباشند.
وي با بيان اينكه در سالهاي اخير شاهد حضور افراد با مدرك تحصيلي بالا در اين پايگاه نيز ميباشيم، گفت: هماكنون 38 نفر از اعضاء اين پايگاه داراي مدرك دكتري و 97 نفر نيز مدرك كارشناسي ارشد دارند و اين امر نشان از آن دارد كه اين افراد علاقه بسياري به همكاري با اين پايگاه را دارند.
فراهاني به رويكردهاي مهم اين پايگاه علمي و تخصصي اشاره كرد و گفت: اين پايگاه رويكردهاي مختلفي را در دستور كار خود قرار داده است كه از آن ميان ميتوان به حفاظت از دستاوردهاي انقلاب اسلامي، جذب حداكثري در پايگاه و تلاش در جهت تغيير نگاه به فعاليتهاي بسيج، مشاركت فعال در نشستهاي بسيج مهندسين صنعتي به نمايندگي از مركز بسيج وزارت نفت اشاره كرد.
ايشان با تاكيد بر اينكه تاكنون اقدامات بسيار موثري در جهت اهداف سازمان و كشور از سوي اين پايگاه انجام شده است، تصريح كرد: كسب مجوز تدفين شهيد گمنام در محوطه پژوهشگاه، برگزاري اولین و دومين همايش ملی تفکر بسیجی، پژوهش و اقتصاد مقاومتی، هماهنگي جهت بازديد اساتيد بسيجي دانشگاه بوعلي همدان از امكانات و فعاليتهاي پژوهشگاه و برگزاري چندين دوره نمايشگاه در هفته دفاع مقدس از مهمترين فعاليتهاي اين پايگاه محسوب ميشود.
وي همچنين در اين زمينه تصريح كرد: همكاري با سازمان مهندسين صنعتي و ميزباني اولين و دومين نشست و همانديشي تحت عنوان صنعت و اقتصاد مقاومتي با رويكرد نقش آفريني مهندسين بسيجي از دیگر اقداماتي است كه از سوي اين پايگاه در سالهاي اخير انجام شده است.
فراهاني با اشاره به اينكه در سالهای اخیر، با تلاش اعضاء اين پایگاه توفیق داشته ایم دستاوردهاي خوبي را براي سازمان كسب نماييم گفت: برگزيده شدن سه نفر از اعضاي پايگاه به عنوان بسيجي نمونه كشوري در سال 1392، انتخاب به عنوان پايگاه برتر وزارت نفت در تربيت و آموزش سال 1393، پايگاه نمونه حوزه مقاومت بسيج شركت ملي نفت ايران در سالهاي 94 و 98، برگزيده شدن بسيجان پژوهشگاه در سالهاي 94 و 96 به عنوان بسيجيان نمونه کشوری برخي از دستاوردهايي است كه با تلاش و همت اعضاء اين پايگاه حاصل شده است.